Áramvonalas eljárások.

A standard ellátások az iSy-vel gyorsan és egyszerűen elvégezhetőek. A részegységek egyszerűen a már beültetett implantátumalapra rápattinthatóak. Az egy ülésben történő ellátás akkor javallt, ha az alveoláris csontállomány az implantációra megfelelő és mind funkcionálisan, mind esztétikailag jó eredmény elérése biztosítható.

Egy retenciós sínnel és egy lerövidített multifunkciós hüvellyel az ideiglenes pótlás a koronapótláshoz hasonlóan igen időtakarékosan elvégezhető.

Az indikációtól és a céltól függően az iSy számos további lehetőséget biztosít az egy nap alatt elvégezhető hatékony ellátások terén.

Megrendelés:
A csomagolási koncepciónak köszönhetően a megrendelési költség az iSy esetében egyértelműen alacsonyabb. A szokásos implantátumrendszerekkel ellentétben, ahol a részegységeket külön-külön kell beszerezni, a iSy esetében egyetlen rendelési számmal minden részegységet megrendelhet, ami az implantáció utáni ellátáshoz szükséges.

Sebészet:
A csomagolásban található egyszer használatos csontfészek fúróval a sebészi protokoll teljesíthető - a gömbfrézerrel történő jelölő fúrástól az előfúráson keresztül (2,8 mm) az implantátum átmérőjének megfelelő végleges csontfészek fúrásig.

Protetika:
Az előszerelt implantátumbázis egyszerű munkát tesz lehetővé a műcsonkszinten. A pattintós funkció segítségével az ínyformázó, a multifunkciós sapka a lenyomatvételhez és a szkenneléshez, az ideiglenes vagy az új korona a Sirona scan műcsonk segítségével egyszerűen az előszerelt implantátumbázisra pattintható – This is iSy!
 
 
 

Visszaszámlálás a magasabb komfortfokozathoz.

A csomagolási koncepció, a fúrósor, az előszerelt implantátumbázis (és a kiegészítők) segítségével az iSy készen áll az időoptimalizált, redukált sebészeti beavatkozásokra. Ez összeköti a iSy-t a protetika digitális eljárásaival és egyértelmű előnyt biztosít a felhasználó és a beteg számára is.

Az iSy áttekinthető sebészi és protetikai csomagjában helyet kaptak a legfontosabb eszközök, melyek az iSy implantátumok behelyezéséhez és protetikai eljárásokhoz szükségesek.
 

Az áramvonalas folyamatok az iSy-nél már a megrendelésnél elkezdődnek, amikor minden szükséges részegység egyetlen csomagolásban megkapható.

A fúrás helyének megjelölése gömbfrézerrel

Az implantátumágy előfúrása előfúróval

A végleges implantátumágy kialakítása egyszer használatos csontfészek fúróval

Az implantátumok beültetése

iSy fúrási protokoll: csak két mélyfúrással az implantátumágy végleges kifúrásához.