A jövő digitális.

Az iSy implantátumrendszer különböző csatlakozási felületeken a különböző száj- és laborszkenek számítógépes design- és előállítási eljárásokkal köthető össze. Így az iSy segítségével egyszerűvé vált az egyéni CAD/CAM-mel készített protetikai megoldások megvalósítása. És ebben nem számít, hogy kezelőszék-, vagy laboroldali rendszert használ, vagy külső CAD/CAM-szolgáltatóval áll kapcsolatban.
A DEDICAM®-mal együtt az iSy a konstrukciók széles palettáját nyújtja: egyrészes műcsonkok és ínyformázók, mezostruktúrák, és koronák titán bázishoz, valamint közvetlen csavarozható műcsonkok 6 implantátumon rögzülő hidakhoz illetve 4 implantátumon rögzülő stégekhez.

A mezostruktúrák és koronák anyaga CAD-alkalmas Zirlux® FC2 és IPS e.max®.

A DEDICAM® különleges figyelmet és minőségellenőrzést jelent az eljárások összes lépésén keresztül. Még egyszerűbb a DEDICAM® Scan & Design szolgáltatás segítségével, mely az egész digitális megvalósítást az Ön elképeléseinek megfelelően végzi el. A digitális protetika CAD-berendezés nélkül működik.


Digitális csatlakozás: Az eljárás a száj vagy a modell szkennelésével indul. Balról jobbra az iSy multifunkciós sapka iSy implantátumbázison, az iSy scanbody iSy implantátumon, az iSy scan műcsonk Sirona-hoz iSy implantátumon (kompatibilis a Sirona scanbody S*-sel) és az iSy scan adapter Sirona-hoz iSy implantátumon (kompatibilis a Sirona scanbody S*-sel).

* A Sirona scanbody-król információt a Sirona Dental Systems GmbH-tól kaphat.

 
Az iSy DEDICAM® portfolió a CAD/CAM-kész konstrukciók széles palettáját tartalmazza.