iSy Implantációs rendszer

<p>Az iSy egy, bizonyított Camlog minőséggel rendelkező, letisztult, logikusan felépített implantátumrendszer. Az iSy implantátumszettek igazi pluszt jelentenek a használat során és tartalmaznak számos olyan alkatrészt, amelyeket más esetben külön-külön meg kellene vásárolni.</p> <p>A három különböző típusú kezelési opciónak köszönhetően az iSy-vel való munka sokkal rugalmasabb és a sokkal hatékonyabb munkamenettel könnyen elérhetők az eredmények.</p>

A sokoldalúság rendszere.

Az iSy implantátumrendszer számos indikációban mutatja különleges képességeit. Nem mindenható, de elég intelligens ahhoz, hogy arra koncentráljon, amit jól tud csinálni. És ez nem is kevés!

többet megtapasztalni

Design és minőség.

Az iSy implantátumok tulajdonságai és magas minősége a gyakorlatban is érzékelhető. Az iSy a CAMLOG-minőséget biztosítja Önnek és a rendszer összetevői német gyártásúak.

többet megtapasztalni

Minden egy kattintásra.

Az iSy mindent biztosít, amire Önnek szüksége van! A szett az implantátum mellett egy előregyártott implantátumalapot, egy egyszer használatos fúrót, egy ínyformázót és két multifunkciós sapkát tartalmaz.

többet megtapasztalni

Csak egy protetikai platform.

Az iSy implantátumok 4 hosszban (7,3 mm, 9 mm, 11 mm és 13 mm) és 3 átmérőben érhetőek el (3,8 mm, 4,4 mm és 5 mm). Ez lehetővé teszi a legtöbb indikáció biztonságos kezelését.

többet megtapasztalni

Az egylépéses koncepció.

Csavarás helyett pattintással a iSy a transzgingivális gyógyulásban könnyű és időtakarékos megoldást nyújt. Egy műcsonkcserével a folyamat egyszerű és a kezelési idő viszonylag rövid.

többet megtapasztalni

Áramvonalas eljárások.

A standard ellátások az iSy-vel gyorsan és egyszerűen elvégezhetőek. A részegységek egyszerűen a már beültetett implantátumalapra rápattinthatóak.

többet megtapasztalni

CEREC® – Az iSy szerint.

A CEREC®-felhasználók számára az iSy egy különösen okos megoldást tud nyújtani. Több lépés kiesik az eljárásból, ami időmegtakarítást eredményez.

többet megtapasztalni

A jövő digitális.

Az iSy implantátumrendszer különböző csatlakozási felületeken optimálisan eljárásokkal köthető össze számítógéppel támogatott eljársokkal. Kezelőszék-, vagy laboroldali rendszerek támogatása.

többet megtapasztalni