Gyártás

A SZENVEDÉLY PRECIZITÁST TEREMT

 A CAMLOG márka a precizitást és a megbízhatóságot jelenti. Büszkeségünk a kiemelkedő minőségi színvonalon alapul, amelynek forrásai a sokéves tapasztalat, a maximális precizitás, valamint a lelkiismeretes gyártás és minőség-ellenőrzés.

A CAMLOG® implantációs rendszereket Németországban gyártjuk.

Wimsheimi gyártóüzemeinkben tapasztalt szakembereink minden évben csúcstechnológiájú CAMLOG® termékek százezreit állítják elő, modern gépeken. A CAMLOG termékek egyenletesen magas minőségét a technikailag tökéletes gyártási folyamatok és a szigorú termékellenőrzések biztosítják. Gyártási és minőségirányítási rendszereink minden nemzetközi orvostechnikai szabványnak megfelelnek.

A minőségre vonatkozó következetes filozófiánkat ismételten megerősítettük folyamatorientált minőségbiztosítási rendszerünknek az EN ISO 13485 és EN ISO 9001 szabvány, valamint az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK számú európai irányelv szerinti tanúsításával. Ezenkívül rendszerünk megfelel az amerikai FDA (Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal) szigorú elfogadási követelményeinek is.